marți, 25 mai 2021

Ciorba de loboda

 Pentru ca Foile cu lapte s-au terminat am zis sa continui și sa profit de verdețurile din gradina părinților. Asa ca am ales sa fac o ciorba de loboda ca la mama asaca.

Ingrediente:

6 mănunchiuri de loboda

2 legături ceapa verde

Zarzavat pentru ciorba

2-3 oua

Sare

Oțet pentru acrit

Preparare :

Într-o oala de 5 litri am pus cam 4 litri de apa. Am spălat ceapa, am tocat-o și am pus-o în apa la foc mare. Între timp am spălat loboda și am tocat-o și pe ea. Când apa a început sa fiarba am adăugat loboda și zarzavatul, am acoperit oala cu capac și am fiert la foc mic cam Eu folosesc un Zarzavat călit, bun și la ciorbe și la felul doi. La sfârșit am dres ciorba cu ou bătut cu oțet.






Pofta bună! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu