joi, 20 aprilie 2017

Primavara in farfurie

De Paste am fost la parinti iar cand am plecat mi-am adunat stevie din gradina.
Fiidca tot a venit iarna afara m-am gandit ca ar fi bine sa aduc primavara in farfuriile noastre, asa ca am facut Foi cu lapte si Mancare de stevie.

Foi cu lapte

Ingrediente:
Un castron mai mare cu varf de stevie cruda( sau cam 3 pumni stevie oparita)
1 ceapa uscata
2 leg marar
3 l lapte batut
Sare

Preparare:
Intr-o oala se pune apa la fiert, cand incepe sa fiarba se adauga stevia si se fierba cam 5 min, apoi se scurge si se toaca marunt.
In oala se pune ulei si se caleste ceapa tocata. Peste ceapa calita se adauga stevia tocata si o calim putin si pe ea, apoi se adauga laptele batut si se lasa da dea in cateva clocote. La sfarsit dupa ce inchidem focul saram dupa gust si adaugam mararul.
Aceasta ciorba este acrisoara si este gustoasa si rece si calda.

Mancare de stevie

Ingrediente
Stevie( eu am avut cam o stecuratoare)
2 fire de ceapa verde
1 fir usturoi verde
1 lingura pasta de tomate
Sare

Preparare:
Intr-o oala se pune apa la fiert, cand incepe sa fiarba se adauga stevia si se fierbe cam 3-4 min, apoi se scurge. Se toaca marunt ceapa si usturoiul.
Intr-o cratita se pune ulei si se caleste ceapa si usturoiul, se adauga stevia pe care o calim putin, apoi adaugam pasta de tomate si zeama de cand am fiert stevia si lasam sa dea in 2-3 clocote. Se adauga sare dupa gust. Se serveste cu ou ochi.




miercuri, 19 aprilie 2017

Inspirat de natura, creat de Schwarzkopf

Schwarzkopf vine cu o noua gama de sampoane create din esente 100% de origine naturala, neconținând niciun fel de siliconi sau coloranți artificiali, speciale pentru fiecare tip de par si blânde cu pielea capului. #buzzschauma si #naturemoments
Samponul si balsamul SCHAUMA NATURE MOMENTS Honey Elixir & Barbary Fig Oil(miere si ulei de cactus) recomandate parului uscat si fragil, fortifică firul de păr și îl hrănește prevenind degradarea sa.
Samponul si balsamul SCHAUMA NATURE MOMENTS Raspberry & Sunflower Oil(zmeura si ulei de floarea soarelui) protejează culoarea părului vopsit sau decolorat, îl hrăneşte si îi reda strălucirea.


Samponul si balsamulSCHAUMA NATURE MOMENTS Mediterranean Olive Oil & Aloe Vera(ulei de masline si aloe vera) sunt potrivite pentru parul deteriorat cu varfuri despicate redând-i moliciunea și aspectul sănătos. 


Samponul SCHAUMA NATURE MOMENTS Provence Herbs & Lavender(lavanda si ierburi de Provence) este destinat parului lipsit de volumsi subtire. 
Datorita lui Buzzstore am testat samponul SCHAUMA NATURE MOMENTS Provence Herbs & Lavender si am fost foarte incantata, parul meu miroase minunat si chiar si in a treia zi de la spalare este plin de volum. 


Relaxare

Desi e zi lucratoare azi sunt acasa, am concediu. Vremea este capricioasa si nu ma pot bucura de verdeata primaverii, asa ca m-am hotarat sa ma relaxez cu un cappuccino si ultimul volum din seria Crossfire.

vineri, 7 aprilie 2017

Dove - Descopera frumusetea

Va spuneam ca pe 30 martie am primit kitul de testare a sapunului crema lichid Dove.
Sapunul crema lichid Dove il gasiti in 4 variante: Dove original, Dove Fresh Touch, Dove Purely Paperming Shea Butter with Warm Vanila si Dove Fine Silk.
Acest sapun este imbogatit cu 1/4 crema hidratanta astfel lasa maine fine si catifelate.
Face o spuma bogata, curata foarte bine si miroase foarte frumos.
Pe mine m-a convins sa-l trec pe lista preferintelor. Incearca-l si tu si nu vei regreta.
#buzzdove
#buzzstore







duminică, 2 aprilie 2017

Manechiura semipermanenta la tine acasa

Sigur toate doamne si domnisoarele ne dorim o manechiura frumoasa si care sa dureze mai mult timp. Unele dintre noi au ales manechiura cu gel sau acrilic altele manechiura cu oja semipermanenta. Dar unde va faceti manechiura? Eu m-am hotarat sa mi-o fac acasa, asa ca pentru inceput mi-am cumparat un kit cu oja semipermanenta si inca cateva oje semipermanente:
Am ales oja semipermanenta deoarece timpul de aplicare este mai mic decat la gel, dar se si aplica mai usor decat gelul.

Cum aplici oja semipermanenta: 
-mai intai iti cureti cuticulele, apoi cu o pila buffer se ia lucuiul la unghie, se curata cu periuta si degresant, se aplica primerul si se lasa sa se usuce 2 min.
- se aplica baza apoi se usuca la lampa, eu am o lampa cu leduri si uscarea dureaza cam 30 secunde
- se aplica culoare si se usuca, se poate da un strat sau doua, dupa fiecare strat se usuca
- se aplica un strat de top si se usuca
- se sterg unghiile cu degresant
- se da cu ulei de cuticule si lasam 5-10 min sa intre in piele apoi ne putem spala pe maini
Gata manechiura.