vineri, 25 decembrie 2020

Sarbatori binecuvantate!

 Iata ca am ajuns la finele anului 2020, un an greu pentru toti din cauza pandemiei. Sper ca anul 2021 sa aduca la loc normalitatea.

Va îmbrățișez cu drag!

Crăciun fericit!

Un an nou fericit!




joi, 17 decembrie 2020

PowerStay SuperLight - un machiaj rezistent

In noua campanie de testare de la Buzzstore si AVON am incercat noul ruj PowerStay SuperLight, cu o formula inovatoare si cu un efect de lunga durata care persista pana la 10 ore, chiar si sub masca. Am testat nuantele Power Lip Pink si In Control Coral , nuante vibrante si seducatoare.



Desi este un ruj mat, e cremos si nu usuca buzele. 




E timpul sa te bucuri de un machiaj de calitate, indiferent de circumstante!

#BUZZPowerstaySuperLight #BUZZAvon

duminică, 25 octombrie 2020

Paste carbonara cu smantana

 Copilul meu adora pastele si cel mai mult ii plac cele carbonara cu smantana. Asa ca mai mereu trebuie sa-i fac. 

Ingrediente:

300 g paste ( de data asta am folosit fusilli)

100 g bacon

2 galbenusuri

50 g parmezan

200 ml smântână

1 lingura ulei.

Preparare:

Intr-o oala, eu folosesc un tuci, punem pastele la fiert in apa cu sare. În timp ce pastele fierb pregătim sosul.

Intr-o tigaie punem la prăjit baconul cu o lingura de ulei. Intr-un castron amestecăm galbenusurile cu smantana si parmezanul. Adăugăm peste bacon si dam în 2-3 clocote. 

Cand pastele sunt fierte le adăugăm peste sos si amestecăm.

Pofta buna! 




Pandispan cu fucte

 Ne era pofta de ceva dulce si pentru ca aveam prea multe oua si prea puține ingrediente m-am gândit să fac un pandispan cu fructe.

Ingrediente:

5 oua

250 g zahăr

200 ml lapte

10 linguri ulei

350 g făina

1 plic praf de copt

1 esenta vanilie

1 praf de sare

Preparare:

Ouăle se separa. Albusurile le batem spuna cu sarea, continuam sa batem si adăugăm treptat zahărul până obținem o bezea tare si lucioasa. Într-un bol amestecăm galbenusurile cu uleiul si laptele si apoi le incorporam în albusuri . Făina o amestecăm cu praful de copt si o incorporam usor în aluat, amestecând de sus in jos. Într-o tava căpătată cu hartie turban aluatul, peste care așezăm fructe.

Dăm tava la cuptorul preincalzit la 180° timp de 30-35 min.

Pofta buna!



   


joi, 24 septembrie 2020

Mascara Unlimited

 In noua campanie Buzzstore de testare de produse am avut ocazia să testez noul mascara Unlimited de la Avon pentru arcuirea si ridicarea genelor. 

Am fost placut surprinsă de acest produs. Aplicatorul inovator Fix-Lift cu forma curbata se muleaza perfect pe forma genelor oferindu-le densitate si maxima extensie. Mascara AVON Unlimited acopera perfect toate genele, de la cele mai lungi, pana la cele foarte scurte, conferind un volum de 3 ori mai mare, o lungime uimitoare si gene de 4 ori mai ridicate care raman fixate timp de 24 de ore.


#BUZZMascaraUnlimited 

#BUZZAvon


luni, 7 septembrie 2020

Reflexia lunii

 In vara aceasta am fost în Delta Dunarii si dupa cum am fost programați plimbarea cu barca a fost de la ora 5. Nu am sa va povestesc aceasta călătorie, am sa va spun doar ca e minunat si trebuie sa ajungeți macar o data in Delta.

Am prins asfintitul în barcă, soarele era la vest iar luna la sud-est. Era o imagine de basm, am făcut poze atât soarelui cât și lunii si mare ne-a fost mirarea sa vedem ca în fiecare poza a asfintitului soarelui apare si reflexia lunii.

Luna 


Luna oglindindu-se în apa

Soarele spre asfintit

Soarele la asfintit si reflexia lunii în poze


Nu am inteles fenomenul, daca voi stiti ce se intampla lasati un comentariu. 




 #sun #moon #sunshine #delta #danube #moonlight

luni, 10 august 2020

Machiajul Power Stay by Avon

Anul acesta a fost un an mai special, un an mai greu pentru noi femeile. Poate ca multe dintre noi au renunțat să se mai machieze din cauza purtarii măștii de protecție. Asa am făcut si eu pana am primit spre testare creionul si rimelul Power Stay de la Avon si impreuna cu fondul de ten si rujul Power Stay am început să mă machiez din nou avand un machiaj rezistent intreaga zi cu si fara masca.
  • Mascara PowerStay pentru volum este rezistent la apa, nu se intinde si nu lasa urme chiar si in cele mai calduroase zile de vara. Formula sa cu colagen, proteine si aminoacizi protejeaza si mentine culoarea genelor timp indelungat. Peria curbata acopera fiecare geana in parte si ofera de 9 ori mai mult volum pentru gene mai groase si privire seducatoare.
  • Fardul de ploape cremos sub forma de creion PowerStay ofera o culoare intensa si uniforma, este rezistent la caldura, umiditate si apa timp de 16 ore. Se aplica usor si poate fi folosit atat ca fard de pleoape cat si creion de ochi.




#buzzpowerstay

duminică, 12 iulie 2020

Herastrau Lake

In fiecare zi trec pe langa lacul Herastrau si imi place sa il privesc, sa ii fac poze in care sa-i surprind frumusetea si culorile.





#parculHerasetrau
#HerastrauLake
#nature

joi, 9 iulie 2020

Lenor - Perechea perfecta

Iata ca am fost selectata la o nouă campanie de testare de produse de la Buzzstore. De data acesta a fost detergentul capsule Allin1 PODS Lenor si balsamul  Lenor. Am avut plăcerea de a testa aromele Spring Awakening si Gold Orchid.

Parfumul multisenzorial sofisticat  Spring Awakening invaluie in mirosul florilor de primavara si notelor de patchouli natural si cedru alb ce va vor revigora si transmite o prospetime deplina.
Balsamul Lenor Spring Awakening este conceput sa protejeze tesaturile inca din prima zi, tehnologia Anti-Age3 prevenind semnele imbatranirii tesaturilor – pierderea culorii, a formei si scamosarea. Hainele tale emana un val de prospetime pe tot parcursul zilei, chiar pana la 12 ore de purtare!
Detergentul capsule Lenor Allin1 PODS Spring Awakening a fost creat pentru a lucra in armonie perfecta cu balsamul Lenor! Capsulele de detergent Lenor curata in profunzime si ofera prospetime de lunga durata.

Daca ceea ce cauti sunt curaţarea si prospetimea, in acelaşi timp cu o protectie a culorii, vei fi sedus de detergentul capsule Allin1 PODS Gold Orchid si ca o pereche perfecta balsamul pentru rufe Lenor Gold Orchid asigura prospetime de durata de pana la 3 saptamani.
Acest parfum elegant este infuzat cu o nota seducatoare de vanilie prețioasa, care alina emotiile si calmeaza spiritul. O combinatie cu note de mimoza, trandafir si piersica, Lenor Gold Orchid iti ofera o experienta incredibila si seducatoare.


#buzzlenor
#perecheaperfecta
#LenorDetergent

duminică, 7 iunie 2020

Avon Attraction One Fresh

În noua campanie de testare Buzzstore-Avon am avut plăcerea să testez noul parfum unisex Avon Attraction One Fresh.
Atunci cand inima si mintea ta comunica perfect cu cele ale partenerului, este mai mult decat o iubire romantica, este o legatura profunda, o conexiune dincolo de limite. Iar pentru ca tu si persoana iubita sunteti un intreg, acum va puteti conecta si prin parfum.
Avon Attraction One Fresh Eau de Parfum este un parfum captivant, luminos, cu acordul The One, stimulând chimia dintre voi doi.
Avon Attraction One Fresh este o compoziție expresivă, radiantă, cu acordul unic, sensibil de dependență The One – o scânteie ușoară, veselă, de lime de Brazilia combinat cu senzualitatea boabelor de tonka. Compoziția se deschide cu o notă delicioasă de smochine proaspete cu un accent de portocala. Baza sa aromată, senzuală este creează de combinația dintre lemnul de cedru și mosc.


Note de varf: Smochină, Lime de Brazilia, Violetă
Note de mijloc: Acordul The One, Șofran, Floare de lamâi
Note de bază: Benzoin, Mosc, Lemn de cedru
Un parfum care te face sa te îndrăgostești de el de la primul puf. O aromă senzuală, magnetică.
Il poti avea si tu rapid oriunde ai fi prin serviciul Livrare Directă pus la dispoziție de Avon.
#BUZZAttractionOne

luni, 1 iunie 2020

Cerealele Nestle Cheerios Ovaz

Pe data de 5 mai am primit coletul de la Buzzstore cu cerealele Nestle Cheerios Ovaz. Acelea s-au terminat si am cumparat altele.
Voi ce cereale preferați? Ati auzit de Cheerios Ovăz? Va recomand sa le încercați.

Disponibile in doua variante, noile Nestle Cheerios OVAZ, Cheerios OVAZ MAR si SCORTISOARA sunt foarte gustoase, au un continut scazut de zaharuri si ofera energia de care ai nevoie intreaga zi.
Nestle Cheerios OVAZ sau Cheerios OVAZ MAR si SCORTISOARA cu gust de mere si scortisoara, o importanta sursa de fibre, ofera combinatia potrivita de gust si beneficii si se pot combina cu diferite tipuri de lapte sau alternative pe baza de plante, iaurt, miere, seminte fructe pe gustul fiecaruia din familie, chiar al celor care prefera un gust mai putin dulce. Nu contin arome artificiale, ulei de palmier si un necesita timp de hidratare.
Noi le-am servit simple ca pe un snaks, cu lapte, cu lapte si fructe uscate, măcinate si am făcut terci si măcinate în clatite. 
Cu lapte le preferam Cheerios OVAZ MAR si SCORTISOARA  iar în clatite si terci am pus Cheerios OVAZ. 






#buzzcheerios #noilecheeriosovaz, #nestlecerealeintegrale, #choosewholegrains

marți, 26 mai 2020

CATO imbracaminte de calitate


Iniţial, conceptul CATO a fost unul de multibrand. Dar, încetul cu încetul s-a axat pe articolele proprii, personalizate: pantaloni, cămăşi, costume, curele de piele, în ultimii ani ajungând să fie singurii de pe piaţa din România care comercializează jachete cu umplutură 100% puf natural de raţă, pentru femei şi bărbaţi.  Aceste realizări sunt posibile în baza unor bune colaborări contractuale cu fabrici şi ateliere care confecţioneaza articole de îmbrăcaminte CATO, atât în ţară, cât şi în afară.
Din portofoliu lor eu ador bluzele din matase naturala si imi cumpar mereu.
Acum poti profita de oferta lor de discount 40% incluziv la articolele reduse. AICI poti face comanda.




#CATO #bluzamatasenaturala

vineri, 22 mai 2020

Mini cheesecake cu capsuni

Pentru ca este perioada capsunelor si copilul vrea cheesecake m-am apucat de treaba.


Ingrediente:
500 g ricotta
200 g zahăr
2 linguri amidon
2 oua
2 linguri smantana
1 esenta vanilie
1 praf de sare
1 pachete biscuiți digestiv Tastino de la Lidl

Pentru sos
200 g capsuni proaspete sau congelate
2 linguri zahăr
1 lingura amidon
100 ml apa

Într-o tava de briose punem hartiute de briose si in fiecare cate un biscuite.
Se bate ricotta cu zahărul până devine cremoasa, se adauga treptat ouăle, apoi amidonul, smantana, esenta de vanilie si sarea si se mai mizează cam 2 minute.
Se pune crema peste biscuiți si de da la cuptorul preincalzit 20 minute la 180 de grade.
Cand sunt gata se lasă la răcit în tava si se pregătește sosul.
Capsunelevle tăiem în jumătate si se pun cu zahărul pe foc. Separat se amesteca amidonul cu apa si se toarnă peste fructe. Se lasă să fiarbă până se îngroașă sosul si devine translucid.
Cand cheescake-urile si sosul s-au răcit se desfac hartiutele iar deasupra fiecărei prăjituri se pune sos.




sâmbătă, 16 mai 2020

Pancake cu banane

Pentru că am cumparat prea multe banane și s-au copt bine m-am gândit să fac cu ele niște prăjituri. Cea mai rapidă rețetă e cea de clătite americane.

Ingrediente:
2 banane
1 1/2 cupă făină
2 ouă
1/2 cupă sau mai puțin zahăr
1/2 cupă lapte
50 ml ulei
1 linguriță esență vanilie
1 linguriță praf de copt

Preparare:
Punem în blender bananele, zahărul, uleiul, esența de vanilie, laptele, ouăle și mixăm bine. Într-un bol punem făina amestecată cu praful de copt apoi turnăn ingredientele lichide.
În tigaia încinsă și unsă cu puțin ulei coacem clatitele la foc mic pe ambele părți.

Le putem servi simple, cu lapte sau decorate cu capsuni.



Pancake cu cereale Cheerios Ovăz, mar si scortisoara

În noua campanie de testare de la Buzzstore am primit cerealele Cheerios cu ovăz. În brosura Buzzstore era o reteta de mini clatite si m-am gândit s-o adaptez la gusturile familiei mele. Clatitele au iesit super gustoase.


Ingrediente:
3/4 cana cereale Cheerios Ovăz
160 g făina
2 lingurite praf de copt
1 lingurite sare
300 ml lapte batut
2 oua
2 linguri zahăr
1/2 linguriță scorțișoara
1 mar golden
50 ml ulei

Pentru ornat:
Miere
Cereale
Felii de mar crude sau uscate

Într-un bol am pus cerealele măcinate, făina, sarea, praful de copt, scorțișoara si mărul ras. Separat am amestecat ouăle cu laptele, uleiul si zaharul. Se toarnă ingredientele lichode peste cele uscate si se amesteca.
In tigaia încinsă punem aluat cu lingura si le coacem la foc mic pe ambele părți.
Se servesc simple sau ornate.

#buzzcheerios #noilecheeriosovaz, #nestlecerealeintegrale, #choosewholegrains

duminică, 3 mai 2020

NOVAGE - Ultimate Lift 40+

O inovație științifică în domeniul fermității & liftingului

Pierderea fermitatii imbatraneste aspectul fetei? Studiul stiintific AgeReflect asupra imbatranirii pielii, desfasurat de Oriflame cu un grup format din 1000 de femei, a demonstrat faptul ca scaderea fermitatii si pierderea definirii  la nivelul conturului fetei adauga ani la varsta perceputa.
Dar acum, poti da timpul inapoi. Iti prezentam NovAge Ultimate Lift , gama avansata anti-imbatranire. Ultimete Lift reda fermitatea si supletea in timp, pentru un efect veritabil de lifting, cu trasaturi mai bine definite, riduri vizibil netezite si o elasticitate specifica tineretii. 
Gama NovAge Ultimate Lift are la bază tehnologia noastră revoluționară patentată, AspartoLift, un derivat de aminoacizi. O cauză importantă a pierderii fermității este rigidizarea fibroblastelor dermice, fapt care diminuează capacitatea acestora de a sintetiza elastina. În cadrul studiilor noastre științifice, s-a demonstrate faptul că AspartoLift le redă flexibilitatea, îmbunătățindu-le funcționarea la nivelul celulelor cu 20 de ani mai tinere. Obține o piele mai fermă în 4 săptămâni!
◊ În vitro
* Testare clinică folosind serul, crema de zi și crema de noapte
Crema de zi cu efect de lifting si FPS15, crema de noapte cu efect de lifting & definire a conturului facial.
Set NovAge Ultimate Lift: 1. curata si tonifica cu gelul de curatare, 2.ingrijirea zonei ochilor , 3.stimulare si amplificare oferita de serul concentrat, 4. hidratare si lifting cu crema de zi si de noapte.
#oriflame #NovAge

AVON Artistique

Cele trei noi parfumuri din colecția Artistique Parfumiers de Avon au fost create pentru a ridica parfumurile mărcii la nivelul artei. Judecă pentru tine. Aceste trei parfumuri Avon sunt construite în jurul temelor parfumate prin care noile mărci de parfumuri își încep colecțiile: irisuri, chihlimbar și flori. Parfumeri celebri Symrise cu recunoaștere internațională, care sunt renumiți pentru creațiile lor pe un parfum specific tema, au fost implicați în crearea  Artistique Avon parfumurilor .
Emilie Coppermann , înainte de a crea Iris Fetiche , era cunoscută pentru aromele ei de iris pentru Van Cleef & Arpels, The Different Company și Wide Society. Alexandra Carlin a creat Patchouli Indulgence în urma parfumurilor pentru Amouage, Mauboussin, Luisa Spagnoli, Givenchy L'Atelier și Ferrari. Înainte de a crea Magnolia en Fleurs , Maurice Roucel a creat o mulțime de parfumuri florale folosind note de magnolie pentru Gucci, Guerlain, Missoni și UERMI, și a fost în general primul care a folosit un parfum de magnolie în Tocade Rochas.
Sticlele Artistique sunt unificate. Fiecare cutie și etichetă a acestor parfumuri protejate de Avon are semnătura personală a parfumului său - „Artizanat de M. Roucel-E. Coppermann-A.Carlin ”- ca marcă de calitate.
Un parfum pentru o femeie îndrăzneață, încrezătoare și curajoasă, Patchouli Indulgence este un amestec fascinant de paciuli, condimente exotice, nuanțe florale delicate și o bază bogată de chihlimbar. Parfumul floral-oriental semnat de Alexandra Carlin cu vârtejul său de nuanțe captivante de lemn este ideal pentru cei cărora nu le este frică să meargă împotriva valului; conjurează amintiri ale țărilor exotice. Parfumul s-a născut din amintirea unei seri calde petrecute de Alexandra pe piața de noapte a vietnamezului Hoi An, pe malul Mării Chinei de Sud, printre mirosurile calde de mirodenii, flori și pădure.„Crearea unui parfum este ca și cum ai spune o poveste. Găsirea acordului perfect care va atinge inima altora. Fac ca fiecare dintre materiile prime să joace un rol specific, pentru a nu dispărea în miros. Cred că aceasta este semnătura mea. ” - Alexandra Carlin 
Note de vârf: ardei iute, ardei roz și Bergamot;
Note de mijloc: Rose, Violet și Lily-of-the-Valley;
Note de bază: chihlimbar, patchouli și mușchi.
#BUZZArtistique

AVON - Livreaza in siguranta

De multi ani sunt reprezentant Avon, iar acum din cauza pandemiei nu m-am mai putut intalni cu prietenii mei ca sa pot sa le arat brosura, mai ales ca urmau Floriile si Pastele. Le-am trimis brosura interactiva si ei si-au adaugat direct produsele in cos. Pana aici e simplu. Dar ce fac cu livrarea? Imi vor veni mie toate produsele si apoi chem curierul sa le trimit? Nu! Avon a  lansat serviciul de livrare directa catre prietenii tai astfel incat tu poti livra in siguranta din contul tau direct la usa prietenilor.Mai jos aveti detaliile.

Eu am folosit livrarea directa si am fost foarte multumita. Incearca si tu, livreaza in siguranta.

#avon #livreazainsiguranta #buzzavon