Ne era pofta de ceva dulce si pentru ca aveam prea multe oua si prea puține ingrediente m-am gândit să fac un pandispan cu fructe.
Ingrediente:
5 oua
250 g zahăr
200 ml lapte
10 linguri ulei
350 g făina
1 plic praf de copt
1 esenta vanilie
1 praf de sare
Preparare:
Ouăle se separa. Albusurile le batem spuna cu sarea, continuam sa batem si adăugăm treptat zahărul până obținem o bezea tare si lucioasa. Într-un bol amestecăm galbenusurile cu uleiul si laptele si apoi le incorporam în albusuri . Făina o amestecăm cu praful de copt si o incorporam usor în aluat, amestecând de sus in jos. Într-o tava căpătată cu hartie turban aluatul, peste care așezăm fructe.
Dăm tava la cuptorul preincalzit la 180° timp de 30-35 min.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu