duminică, 29 septembrie 2019

Avon - True Color Power Stay

In noua campanie de testare de produse Avon am primit fondul de ten True Color Power Stay si rujul True Color Power Stay.

Ei bine le-am pus la încercare iar fondul de ten a primit 10 puncte si rujul 9.
Fondul de ten se întinde usor, acoperă foarte bine si ramane mat toată ziua.
Rujul pentru mine era prea mult pe buze în strat normal, de aceea i-am dat 9, asa ca l-am dat în strat mai subtire Si a fost ok, se întinde usor si chiar se păstrează pe buze cel puțin 10 ore.

# Rujul cu efect de lunga durata True Colour Power Stay disponibil in 10 nuante vibrante care rezista de la rasarit la apus. Rujul ramane intact timp de 16 ore, ofera o senzatie de catifelare si este rezistent la transfer, fara pete si fara sa se estompeze.
#Fondul de ten True Colour Power Stay disponibil in 15 nuante potrivite oricarui ton al pielii ofera un aspect imecabil pana la 24 de ore. Este rezistent la transfer, caldura umiditate sau activitati sportive. Lasa pielea sa respire, conferind un aspect mat non-stop.
Daca iti doresti un machiaj care sa reziste de la rasarit pana la apus, dar si in tendinte, alege AVON True Colour Power Stay ca tu sa te simti frumoasa pe tot parcursul zilei!
#buzzavon
#buzzpowerstaymakeup


miercuri, 18 septembrie 2019

Kitul de vacanta Sensiblu

Ei bine intr-o noua campanie Buzzstore de testare a produselor am primit un kit de vacanta cu 4 produse. Inainte sa vi le prezint pot sa va asigur ca aceste produse le puteti folosi si daca nu sunteti in vacanta.

#L’Erbolario te ajuta sa obtii un bronz atragator
Fie ca mergi la mare, la piscina sau la munte pentru a fi sigura ca te vei bucura doar de beneficiile expunerii la soare, trebuie sa folosesti o solutie cu factor de protectie adecvat.
Descopera gama de protectie solara L’Erbolario, ce contine produse destinate protectiei intregului corp, in toate fazele de expunere la soare.
Pentru pielea ultrasensibila si pentru primele expuneri la soarele puternic, crema cu morcov, susan si karite cu SPF30, 75 ml este ideala! Recomandata chiar si pentru pielea copiilor, aceasta este potrivita atat pentru fata si sani, cat si pentru tot corpul. Imbogatita cu uleiuri hranitoare, protejeaza impotriva radiatiilor UVA si UVB, ajuta la prevenirea formarii ridurilor, pastreaza pielea catifelata si elastica. Noi am folosit-o si e foarte buna.

#Dr. Hart Spray impotriva tantarilor si capuselor
Fie ca mergeți în vacanță sau ieșim in parc cea mai buna decizie este sa avem cu noi un spray repelent care tine la o distanţa sigura de pielea noastra toate insectele ce ne dau tarcoale zi si noapte. Eu si familia mea am folosit spray-ul pentru tantari Dr. Hart si si nu am avut probleme cu intepaturile insectelor.

#Samponul uscat Batiste te scuteste de procesul de spalare, clatire, uscare si aranjare.
 Sub forma de spray, usor de folosit si adaptat oricarui tip de par, iti reimprospatezi si revitalizezi parul intre două spalari. Eu mi l-am cumparat si pe cel pentru volum si sunt mulțumită.

# Dr. Organic – Deo roll cu extract de rodie pentru o vara fara grija transpiratiei
Deodorantul cu rodie Dr. Organic este partenerul ideal pe timp de vara – te protejeaza nu doar de mirosul neplacut al transpiratiei pana la 24 de ore,  dar are grija si de sanatatea pielii tale! Cu pana la 75% ingrediente de origine organica, produsul este extrem de bland cu pielea si bogat in vitamine, minerale si nutrienti. Fiind potrivit si pentru o piele sensibila, Dr. Organic are un miros fin, natural si se potriveste atat femeilor, cat si barbatilor. Cel cu rodie are un parfum de citronela. Face fata unei zile plină de arșiță sau unui ritm sportiv. Sunt foarte încântată de el mai ales ca nu contine aluminiu. Mi-am achiziționat si pe cel cu tea tree.


#buzzsensiblu

vineri, 13 septembrie 2019

Mini cheesecake cu oreo si sos de coacaze

Imi plac mini prăjiturile ca sunt mai usor de servit si imi place foarte mult cheescake-ul, asa ca m-am apucat sa fac mini cheescake. Si pentru a scăpa si de munca de a sfarama biscuiți si de a topi unul am inlocuit crusta cu biscuiți oreo.

Ingrediente:
500 g ricotta
200 g zahăr
2 linguri amidon
2 oua
2 linguri smantana
1 esenta vanilie
1 praf de sare
12 biscuiți oreo

Pentru sos
100 g coacaze negre congelator
1 lingura zahăr
1/2 lingura amidon
50 ml apa

Într-o tava de briose punem hartiute de briose si in fiecare cate un biscuiți oreo.
Se bate ricotta cu zahărul până devine cremoasa, se adauga treptat ouăle, apoi amidonul, smantana, esenta de vanilie si sarea si se mai mizează cam 2 minute.
Se pune crema peste biscuiți si de da la cuptorul preincalzit 20 minute la 180 de grade.
Cand sunt gata se lasă la răcit în tava si se pregătește sosul.
Fructele se pun cu zahărul pe foc. Separat se amesteca amidonul cu apa si se toarnă peste fructe. Se lasă să fiarbă până se îngroașă sosul si devine translucid.
Cand cheescake-urile si sosul s-au răcit se desfac hartiutele iar deasupra fiecărei prăjituri se pune o lingură de sos.
Sunt delicioase.




#cheesecake

marți, 10 septembrie 2019

KFC SUMMER

Stiu ca o sa spuneti ca produsele fast food nu sunt bune, dar nu au omorat pe nimeni si sunt atat de gustoase.
Nu exagerăm, dar de 2-3 ori pe luna mergem la KFC si ne facem pofta.
Am incercat noile Summer Twister, Holiday Burger și Crispy Box.

Summer Twister cu două bucăţi de Crispy Strips cu brânză feta, baby spanac, legume proaspete şi sos Garlic Lemon este preferatul meu, Holiday Burger în două variante, picant sau nepicant, care conţine două bucăţi de pulpă de pui, brânză Cheddar, salată, castraveţi muraţi, ardei copţi şi sos Sweet & Sour este preferatul sotului( nepicant) si clasicele Crispy Strips in noul format Crispy Box ce contine trei bucati Crispy Strips insotitte de o portie medie de cartofi prajiti si un sos Sweet & Sour sunt preferatele fiului meu.



Incercati-le si spuneti-mi care este preferatul vostru.
#buzzkfcsummer