luni, 27 aprilie 2020

GLISS COLOR cu acid hialuronic

 Am fost selectata pentru o noua campanie de testare de produse. De data aceasta vopseaua de par Gliss color cu acid hialuronic, prima vopsea de par creata de Gliss in 20 de nuante minunate care protejeaza si ingrijeste firul de par.
In acesta  campanie am avut ocazia de a testa vopseaua alaturi de doua prietene. Fiecare ne-am ales cate o culoare. Eu mi-am ales Mahon inchis.

Trateaza-ti parul cu acid hialuronic si scapa de aspectul de par deteriorat!

Inovatia de la Gliss aduce o noua dimensiune in colorarea parului. Datorita formulei cu Sistemul de Ingrijire si Colorare, parul tau va fi protejat inca din timpul vopsirii.
Gliss Color este prima solutie de colorare a parului cu un complex de acid hialuronic, cunoscut pentru proprietatile sale hidratante, care nu numai ca protejeaza parul de deteriorare, ci ii ofera ingrijire chiar in timpul si dupa colorare.
Acidul hialuronic este un compus produs natural de corp si joaca un rol esential in sanatatea tesuturilor, ajutand la umplerea spatiului dintre tesut si piele. Functioneaza ca un magnet pentru umiditate, ajutandu-ti pielea sa retina cat mai multa apa astfel incat sa se simta si sa arate hidratata, neteda si sanatoasa.
Uita de parul degradat si bucura-te de un par stralucitor, cu aspect sanatos! Descopera noua vopsea de par de la Gliss Color, disponibila in 20 de nuante si obtine o culoare vibranta cu aspect sanatos in fiecare zi. Paleta de culori este disponibila aici:
Culoare dureaza pana la 6 saptamani, iar parul chiar arata mai sanatos.
#buzzglisscolor #createyourstyle

duminică, 26 aprilie 2020

Mic dejun Wellness

Nu stiu cati luati dimineata micul dejun, dar eu nu pot sa mănânc dimineata imediat de m-am trezit. De cand am descoperit Shake-ul de la oriflame nu mai sar peste micul dejun. Micul meu dejun este compus din 200 ml lapte, 1 banana si o măsură se shake cu ciocolată pe care le mixez în blander si va spun sincer ca până la prânz nu imi este foame si nici nu rontai prostii, eventual mănânc un fruct pe la ora 10.
Eu il prefer pe cel cu ciocolată, dar există și variantele cu vanilie si cu capsuni.
Dacă va intereseaza sa încercați puteti sa ma contactați si va ajut să-l achiziționați.
#chocolateshake #wellness #oriflame


Jeon-clatita coreeana

Azi am sa va prezint o mâncare ieftina si rapid de făcut.
Jeon este o mâncare coreeana asemenea unei clatite cu legume, pajeon- clatita cu ceapă verde, hobakjeon - clatita cu dovlecel, hemuljeon - clatita cu fructe de mare.
Mie imi place foarte mult combinația de ceapă verde cu dovlecel si ardei.
Ingrediente:
1 ou
4 linguri cu vârf de făina
Apa
Sare
1 fir de ceapă verde
6 feliute de dovlecel
1/2 ardei
Se bate oul, apoi se adauga făina si apa cat sa faceti un aluat de clatite. In acest aluat adăugăm ceapă tocata bucăți cam de 1 cm, iar dovlecelul si ardeiul toate bete de chibrit.
Învingem tigaia în care punem puțin ulei si turnam compozitia si se coace pe ambele părți.
Se serveste cu sos de soia.
Pofta buna!






luni, 13 aprilie 2020

Masca protectie din panza

Pandemia Covid-19 a facut sa nu se mai găsească măști în farmacii. Asa ca m-am apucat sa-mi confectionez acasă din panza de bumbac. După ce am incercat mai multe modele am gasit unul care mi se pare foarte simplu si se aranjează bine pe fata.
Acesta este video din care m-am inspirat:


#mascadepanza #covid19 #coronavirus #pandemie #mascaprotectie