luni, 12 iulie 2021

Naturli' produse pe baza de plante

 Produsele Naturli’, 100% pe bază de plante, fără ingrediente de origine animală, care oferă un gust deosebit, acum cu și mai multă admirație față de planetă.


Naturli’ este un brand Orkla din 1988, fiind unul dintre primele branduri Plant Based din lume cunoscut la nivel internațional ca un lider în produsele pe bază de plante. Având în vedere atenția sporită din ultimul timp a consumatorilor, referitor la mediul înconjurător, produsele Naturli’ au rolul de a îndeplini nevoile acestora, datorită gustului deosebit și diferit. Pentru Naturli’ gustul e o prioritate și poate de aceea este un brand atât de iubit în toată lumea.

In campania de testare am încercat băutura vegetală Naturli’ cu ovăz și 0 zahăr pe care am folosit-o la milkshake. Cu băutura vegetală Naturli' de soia și vanilie am făcut delicioase budinci cu chia.


Băutura vegetală Naturli’ cu ovăz și 0 zahăr este catifelata și se integrează ușor în preparate, milkshake, cacao cu lapte sau budinci. 


Băutura vegetală Naturli de soia și vanilie  e doar din ingrediente naturale și benefice organismului, precum boabe de soia, aromă naturală de vanilie, orez din agricultura ecologică, dar și adaos de calciu din alge. O băutura pe care și copii o adora. 



Băuturi sănătoase și gustoase! 

#BUZZNaturli #NaturliRomania


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu