Ingrediente
1 ½ kg carne de vită tăiat mușchi în felii subțiri
1 lingura ulei de susan (http://koreanfood.ro/16-ulei-otet-si-sirop)
1 lingură usturoi tocat
2 linguri de zahar sau miere
1 lingura seminte de susan
1 lingurita ghimbir
1 lingurita ardei rosu iute zdrobit - gocugaru (http://koreanfood.ro/17-condimente)
2 cepe verzi, tocate
1 salata verde frunze, frunzele spălate si separat
3 căni de orez fiert (opțional)
Preparare
1. Combină toate ingredientele (cu excepția cărnii de vită, salată verde si orez), intr-un
castron mare. Se amestecă bine.
2. Adauga carnea de vită în castron. Bagati la frigider pentru cel puțin o oră.
3. Puneți carnea pe un gratar fierbinte sau intr-o tigaie. Gatiti până când carnea
este rumenita.
4. Bulgogi poate fi servit cu frunze de salata si orez.
Urmeaza sa pun si poza.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu