sâmbătă, 13 mai 2017

Vegeta - condimente lichide pentru marinare

M-am inscris pe Buzzstore la campania Vegeta condimente lichide pentru marinare si am fost selectata.
Am primit 5 plicuri cu condimente lichide pe care le-am testat cu mare bucurie:

Cu ocazia aniversarii cununiei civile am testat Vegeta grill condiment lichid barbeque pentru marinare. Am marinat spata de porc pe care am facut-o la gratar si am servit alaturi de cartofi la cuptor.

 Intr-o seara am incercat Vegeta condiment lichid cu usturoi pentru marinare. A fost atat de bun ca nu am apucat sa fac poza la copanelele fripte.

Mi s-a facut pofta de ceva bun si deosebit, asa ca am incercat Vegeta condiment lichid cu bere pentru marinare. Am marinat spata de porc pe care am pregatit-o la gratar si am servit-o alaturi de ciuperci la gratar, salata de ardei copti si kimchi(muraturi coreene)

Am mers la curte la o prietena si am facur un gratar. M-am gandit sa incerc Vegeta condiment lichid universal pentru marinare asa ca am luat niste fleica pe care am marinat-o si am fript-o. A fost foarte apreciata.

 Si pentru ca imi mai ramasese Vegeta grill condiment lichid picant pentru marinare si prietenii s-au anuntat ca vin pe la noi m-am gandit sa le prepar ceva mai deosebit. Asa ca am ales sa gatesc o reteta coreeana in stil romanesc.

Dakgangjeong( pui picant)

Ingrediente
aproximativ 800 g ciocanele aripi de pui
1 plic Vegeta grill condiment lichid picant pentru marinare
2/3 ceasca amidon de cartof sau amidon de porumb
4 catei de usturoi tocati
¼ cană sos de soia
½ ceasca sirop de orez sau de porumb sirop sau miere
1 lingura otet alb
1 lingura zahar brun
1 lingura seminte de susan
Ulei de floarea soarelui

Carnea de pui se pune intr-un castron,se toarna Vegeta grill condiment lichid picant pentru marinare, se amesteca si se lasa la marinat
Dupa ce s-a marinat dam aripiorele prin amidon si le prajim in ulei incins.
Se încălzește o tigaie mare(wok) la foc mare - mediu. Adauga 2 linguri de ulei de gătit, usturoi tocatSe amestecă cu o lingură de lemn aproximativ 30 de secunde. Se adauga sos de soia, sirop de orez, oțet. Se amestecă si se lasa sa fiarba pentru câteva minute, se adauga zaharul brun.
Când sosul face bule se adauga carnea și se amestecă bine cu o lingura de lemn pentru acoperirea aripioarelor cu sos. Deasupra se presara seminte de susan. 



#buzzvegeta

Dupa ce le-am testat pe toate 5 pot spune ca toate au fost bune,dar preferatelemele vor ramane Vegeta grill condiment lichid barbeque pentru marinare si Vegeta grill condiment lichid picant pentru marinare.

Multumesc Buzzstore

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu