sâmbătă, 25 august 2018

I 💗 Bucuresti Mall

Luna august sau luna reducerilor in mall. Toate mall-urile au reduceri, dar eu aleg sa fac cumparaturile de la Bucuresti Mall Vitan pentru ca toate magazinele mele preferate sunt aici: Anna Cori, CCC,Colin’s, Editura Litera, H&M, LC Waikiki, Lee Cooper, Media Galaxy, Sephora, Zara, pentru ca dupa o alergare prin magazine pot sa beau o cafea la Starbucks, pot servi o pizza la Pizza Hut sau sa ma relaxez la un film.

In acesta sesiune de reduceri m-am bucurat de reducerile de la Zara zi LC Waikiki, facand cumparaturi pentru toata familia cu sprijinul celor de la Bucuresti Mall Vitan si Buzzstore .
De la Zara am luat sotului o pereche de pantaloni la 70 lei, mie o pereche de blugi la 50 lei si copilului o camasa la 30lei si un tricou la 13 lei.

Si pentru ca am avut cumparaturi mai mari de 150 lei participand la campania "Redescopera Romania in prag de sarbatoare". https://bucurestimall.ro/evenimente/redescopera-romania-in-prag-de-sarbatoare/ sihttps://www.facebook.com/events/2162212360661454/ am castigat un voucher de 50 lei pe care l-am cheltuit in LC Waikiki tot pe haine la reduceri.
Pot sa va spun ca toate magazinele din Bucuresti Mall Vitan aveau reduceri in acesta perioada,trebuie doar sa profitam de ele.

Pana pe 30 septembrie daca vizitati Bucuresti Mall Vitan va puteti bucura de expozitia aniversara realizata cu ocazia a 100 de ani de Romania: Mari romani si inventiile lor celebre.

Detalii pe https://www.facebook.com/events/2585833228109646/

Ce mi se pare foarte interesant la acest mall este ca sustine designerii romani.
Prin Designers Boutique pop-up store, București Mall pune în mod gratuit la dispoziția designerilor români un spațiu în care vizitatorii să poată descoperi, interacționa și achiziționa tot ce e mai bun în materie de design local. Din primăvara acestui an, când a fost inaugurat magazinul inedit, printre brandurile prezente la Designers Boutique s-au numărat Venera Arapu, Izabela Măndoiu, Kinga Varga, Bon Bijou, Papucei și altele.
Urmatorii designeri romani prezenti in A List Designers Boutique, in perioada 17 august – 6 septembrie sunt Pineberry si Laura Olaru.
Pineberry este un brand de camasi 100% romanesc, creat din dorinta de a aduce pe piata creativitatea, knowhow-ul si experienta a 20 de ani pe piata internationala a unui business de familie.
Brand-ul creeaza camasi de calitate din materiale naturale pentru femei si barbati. Cea mai noua colectie prezinta camasi lungi, ce pot fi purtate ca rochii, create din materiale fluide, subtiri, in culori deschise potrivite pentru vara. De asemenea, Pineberry a lansat anul acesta si Colectia Centenar, o colectie de camasi cu broderii traditionale specifice celor 4 zone istorice ale Romaniei: Tara Romaneasca, Dobrogea, Transilvania si Moldova.
De asemenea vara aceasta, brand-ul a regandit camasa sub forma de rochie, si a creat atat Camasa Rochie Tunica, cu lungime medie, cat si Camasa Rochie lunga. EI au folosit materiale fluide si uni, dar si materiale mai solide, insa subtiri, cu diferite printuri colorate si culori deschise.
In completarea acestei colectii vin gentile si rucsacurile din piele naturala create de designer-ul Laura Olaru. Acestea au forme inedite si se gasesc in nenumarate culori, potrivite pentru diverse ocazii si evenimente.
Brandul Laura Olaru a aparut din dragostea infinita pentru genti, aceste articole care ne completeaza, ne definesc si in care puratam zilnic franturi de identiate.

În 2018, mixul de branduri și de magazine continuă să ofere experiențe inedite. De exemplu, magazinul Mango din București Mall este cel mai mare din estul Europei și singurul 3-în-1 din România, cu colecții pentru femei, barbați și copii, de la nou-născuți până la 14 ani. De asemenea, magazinul Douglas din București Mall Vitan, deschis în 2017, este unul dintre cele mai mari din țară.
Dedicat promovării celor mai noi tendințe din modă, București Mall organizează în
mod regulat și workshop-uri pe teme de fashion suținute de Irina Markovits, stilist personal și colaborator al mall-ului.

#buzzbucurestimall

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu