duminică, 3 mai 2020

NOVAGE - Ultimate Lift 40+

O inovație științifică în domeniul fermității & liftingului

Pierderea fermitatii imbatraneste aspectul fetei? Studiul stiintific AgeReflect asupra imbatranirii pielii, desfasurat de Oriflame cu un grup format din 1000 de femei, a demonstrat faptul ca scaderea fermitatii si pierderea definirii  la nivelul conturului fetei adauga ani la varsta perceputa.
Dar acum, poti da timpul inapoi. Iti prezentam NovAge Ultimate Lift , gama avansata anti-imbatranire. Ultimete Lift reda fermitatea si supletea in timp, pentru un efect veritabil de lifting, cu trasaturi mai bine definite, riduri vizibil netezite si o elasticitate specifica tineretii. 
Gama NovAge Ultimate Lift are la bază tehnologia noastră revoluționară patentată, AspartoLift, un derivat de aminoacizi. O cauză importantă a pierderii fermității este rigidizarea fibroblastelor dermice, fapt care diminuează capacitatea acestora de a sintetiza elastina. În cadrul studiilor noastre științifice, s-a demonstrate faptul că AspartoLift le redă flexibilitatea, îmbunătățindu-le funcționarea la nivelul celulelor cu 20 de ani mai tinere. Obține o piele mai fermă în 4 săptămâni!
◊ În vitro
* Testare clinică folosind serul, crema de zi și crema de noapte
Crema de zi cu efect de lifting si FPS15, crema de noapte cu efect de lifting & definire a conturului facial.
Set NovAge Ultimate Lift: 1. curata si tonifica cu gelul de curatare, 2.ingrijirea zonei ochilor , 3.stimulare si amplificare oferita de serul concentrat, 4. hidratare si lifting cu crema de zi si de noapte.
#oriflame #NovAge

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu