duminică, 3 mai 2020

AVON Artistique

Cele trei noi parfumuri din colecția Artistique Parfumiers de Avon au fost create pentru a ridica parfumurile mărcii la nivelul artei. Judecă pentru tine. Aceste trei parfumuri Avon sunt construite în jurul temelor parfumate prin care noile mărci de parfumuri își încep colecțiile: irisuri, chihlimbar și flori. Parfumeri celebri Symrise cu recunoaștere internațională, care sunt renumiți pentru creațiile lor pe un parfum specific tema, au fost implicați în crearea  Artistique Avon parfumurilor .
Emilie Coppermann , înainte de a crea Iris Fetiche , era cunoscută pentru aromele ei de iris pentru Van Cleef & Arpels, The Different Company și Wide Society. Alexandra Carlin a creat Patchouli Indulgence în urma parfumurilor pentru Amouage, Mauboussin, Luisa Spagnoli, Givenchy L'Atelier și Ferrari. Înainte de a crea Magnolia en Fleurs , Maurice Roucel a creat o mulțime de parfumuri florale folosind note de magnolie pentru Gucci, Guerlain, Missoni și UERMI, și a fost în general primul care a folosit un parfum de magnolie în Tocade Rochas.
Sticlele Artistique sunt unificate. Fiecare cutie și etichetă a acestor parfumuri protejate de Avon are semnătura personală a parfumului său - „Artizanat de M. Roucel-E. Coppermann-A.Carlin ”- ca marcă de calitate.
Un parfum pentru o femeie îndrăzneață, încrezătoare și curajoasă, Patchouli Indulgence este un amestec fascinant de paciuli, condimente exotice, nuanțe florale delicate și o bază bogată de chihlimbar. Parfumul floral-oriental semnat de Alexandra Carlin cu vârtejul său de nuanțe captivante de lemn este ideal pentru cei cărora nu le este frică să meargă împotriva valului; conjurează amintiri ale țărilor exotice. Parfumul s-a născut din amintirea unei seri calde petrecute de Alexandra pe piața de noapte a vietnamezului Hoi An, pe malul Mării Chinei de Sud, printre mirosurile calde de mirodenii, flori și pădure.„Crearea unui parfum este ca și cum ai spune o poveste. Găsirea acordului perfect care va atinge inima altora. Fac ca fiecare dintre materiile prime să joace un rol specific, pentru a nu dispărea în miros. Cred că aceasta este semnătura mea. ” - Alexandra Carlin 
Note de vârf: ardei iute, ardei roz și Bergamot;
Note de mijloc: Rose, Violet și Lily-of-the-Valley;
Note de bază: chihlimbar, patchouli și mușchi.
#BUZZArtistique

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu