miercuri, 10 martie 2021

Puiul Vegetarian - puiul cu gust

 De obicei nu prea cumparam pui din comert deoarece nu are gust. norocul nostru ca avem parintii la tara si cresc ei.

Prin intermediul noii campanii de la Buzzstore am descoperit Puiul Vegetarian de la La Provincia care este hranit sanatos cu legume si cereale. Are o culoare galbena nu roz ce ceilalti, textura este putin atoasa ca cei de casa, dar este fraged si suculent iar gustul este acelasi cu cel al puiului crescut la tara.

Puiul Vegetarian are buletin de România și se mândrește cu originea sa de lângă Horezu. Acolo se bucură de aer curat și de verdeață cum niciunde nu se poate găsi. Este hranit cu cereale si legume de pe terenurile(7000ha) din apropierea fermei unde sunt crescuti. Cerealele(porumb si grau) reprezinta 70% din hrana Puiului Vegetarian.

Ideea Puiului Vegetarian a pornit de la faptul ca Romania importa cantitati mari de pui din afara UE, pui care sunt hraniti cu faina din carne si oase numita MBM – Meat and Bones.

Procesul de crestere a acestui nou pui are la baza strategia UE numita From Farm to Fork care vizeaza dezvoltarea unui sistem alimentar sanatos, corect si prietenos pentru mediul inconjurator. LaProvincia gestioneaza cu responsabilitate intregul proces de crestere, de la hranirea pasarilor cu legume si cereale si felul in care sunt ele ingrijite pana la productia si ambalarea produselor finite.

Fiind hranit corespunzator, Puiul Vegetarian folosit in retete ofera un gust bun si nutrienti benefici si se regaseste intr-o gama variata de produse in toate marile lanturi de magazine si in magazinele  proprii LaProvincia.






#BUZZPuiulVegetarian 

#PuiulVegetarian de la #LaProvincia 

#ProaspatVenitLaOras 

#CampulUrban

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu