joi, 11 martie 2021

Pui Teriyaki cu salata de varza

Pentru reusita retetelor cu pui aveti nevoi de un pui cu gust ca cel de la tara. Mai nou puteti gasi in supermarketuri si hipermarketuri Puiul Vegetarian de la LaProvincia. 

Eu cand nu am pui crescut de parintii mei folosesc Puiul Vegetarian ca si in aceasta reteta. Este o reteta simpla la indemana oricui.

Ingrediente pentru pui:

o caserola piept de pui

70 ml teriyaki marinade(o puteti pregati voi sau gasiti sa cumparati)

Ingrediente pentru salata:

o varza mica

1 morcov

1 legatura ridichi

sare

ulei 

ponzu

Preparare:

Puiul se pune la marinat in susul teriyaki marinade pentru cel putin o ora, apoi se aseaza intr-un vas se acopera cu folie de aluminiu, eu prefer sa folosesc un vas de yena care are capac, si de da la cuptor pentru 45 min, se ia capacul si se mai lasa 5-10 minute pana prinde usor o crusta.

Se toaca varza, morcovul se rade, iar ridichile se taie felii, apoi se amesteca toate cu putina sare, ulei si ponzu dupa gust.

Servim puiul scos din cuptor alaturi de salata.





#BUZZPuiulVegetarian 

#PuiulVegetarian de la #LaProvincia

#ProaspatVenitLaOras

#CampulUrban




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu