joi, 24 octombrie 2019

Wellness by Oriflame

Abordarea Wellness, simpla ca si cum ai spune: ABC!

ALIMENTEAZA starea de bine a corpului tau completand golurile nutriționale cu vitamine, minerale, acizi grasi omega-3 si astaxanthin. Daca si tu te numeri printre cei care nu reusesc sa consume cantitatea zilnica recomandata de legume & fructe, peste, atunci este bine sa stii ca Pachetul Wellness este solutia perfecta cate te poate ajuta sa completezi golurile din alimentatie. Asigura-te ca iei un pliculet Wellness zilnic!

BENEFICIAZA de sursele de proteine din pudra proteica sau produsele Natural Balance pentru producerea de noi celule. Proteinele sunt vitale pentru repararea și generarea de noi celule, pentru a menține organele sănătoase și funcționale. Fibrele sunt necesare pentru o digestie sanatoasa, energie si putere de concentrare. Shake-ul Natural Balance si Pudra proteica contin o formula bogata in proteine si fibre, cu ingrediente nutritive 100% naturale. Asigura-te ca iei o porție zilnic!

CONSTRUIESTE o dieta personalizata, adaptata la varsta, stilul de viata sau nevoile specifice organismului tau. Poate fi tratamentul pentru par si unghii sau programul de scadere in greutate.
#wellness #oriflame

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu