miercuri, 23 octombrie 2019

Avon Maxima si Maxime

In nouă campanie de testare de la Buzzstore  si Avon am avut ocazia să testăm, eu si sotul meu, noile parfumuri Maxima si Maxime. Am fost surprinși placut de aromă parfumurilor.  Parfumuri elegante, sexy si persistente.

Atinge puterea zeilor!

Capteaza focul zeilor, aprinde flacara ta interioara la maxim si lasa-ti amprenta oriunde pasesti! Descopera noul parfum pentru ea si pentru el: Maxima & Maxime care te transpune intr-o lume a zeilor inconjurata de arome mistice senzationale.
Maxima, un parfum care trezeste simturile olfactive inca de la prima pulverizare pe piele, intruchipeaza echilibrul delicat dintre maiestria atemporala si inovatie in compozitia unui parfum. Ambalajul elegant al parfumului este o reminiscenta a erei zeilor, fiind realizat din sticla groasa decorata cu un capac auriu cu frunze de dafin.
Maxime a fost creat pentru un bărbat liber, puternic, iar prin aroma sa intensa iti ofera instant sentimentul libertății interioare absolute. Dezvaluie potentialul tau maxim cu amestecul divin de ingrediente ce iti aprind si evidentiaza unicitatea si forta din tine.
Persistenta parfumului te va surprinde placut, de dimineata pana seara vei simti pe rand aromele care se intensifica odata cu trecerea de la o nota la alta.
#BUZZMaxime  #MaximaMaxime #perfumetalks.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu