luni, 25 noiembrie 2019

Gerovital Plant are grijă de tenul tau

Am avut norocul sa fiu selectata sa testez  noua gama Gerovital Plant, care contine produse cosmetice pentru ingrijirea zilnica a tenului, avand la baza ingrediente de origine naturala in proportie de pana la 98%, care ofera protectie naturala microbiana si beneficii multiple pentru tenul normal si mixt!

Inovatia adusa de gama Gerovital Plant este Complexul Poliplant Microbiom Protect,  format din Equibiom, extract din radacina de brusture si un complex natural de plante din flora locala, care diminueaza reactivitatea pielii si procesele inflamatorii, protejand Microbiomul – format din totalitatea bacteriilor bune si rele de pe suprafața pielii – care este unic si specific fiecarui om. Acesta are un rol foarte important in cresterea imunitatii si de protectie a organismului impotriva bacteriilor daunatoare, astfel pielea este mai sanatoasa si capabila sa se regenereze.
Ai parte de un program complet de ingrijire, care acopera curatarea si hidratarea tenului, asigurand totodata regenerarea pielii si un plus de luminozitate si vitalitate.

# Crema hidratantă este special concepută pentru menținerea unui nivel optim de hidratare a tenurilor normale și mixte.
# Boosterul Vitalitate si Stralucire este un ser fluid, care se absoarbe usor in piele, avand functia de a stimula respiratia celulara si de a revitaliza tenul.
# Apa micelara curata bland fata, ochii si buzele, prin captarea de catre micele a machiajului, sebumului sau a altor impuritati.
M-am îndrăgostit de acesta gama. Probabil datorită ingredientelor naturale chiar si un ten sensibil se împacă bine cu aceasta gama.
#buzzgerovitalplant #gerovitalplant

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu