Ingrediente pentru cam 40 de tarte cu diametrul cam de 10cm.
Aluat
600g faina
300 g unt
Câteva linguri lapte
Umplutura
300 g unt
Câteva linguri lapte
Umplutura
400 g brânză de capra
300g brânză de vaci pilos
300g smântână
4 ouă
200 g măsline fara samburii
Rosii uscate , busuioc uscat sau verde( eu am folosit uscat pentru ca nu am gasit verde)
300g brânză de vaci pilos
300g smântână
4 ouă
200 g măsline fara samburii
Rosii uscate , busuioc uscat sau verde( eu am folosit uscat pentru ca nu am gasit verde)
Preparare
Blat: Se amesteca bine unul cu faina apoi se adauga câteva linguri de lapte cat sa se formeze un aluat elastic. Se da la frigider o ora.
Umplutura: Brânză de capra se rade si se amesteca bine cu brânză de faci, smântână, ouăle, roșiile uscate tocate si busuiocul.
Aluatul se întinde foaie subtire si se taie cercuri mai mari decât formele. Formele se raportează cu ulei si faina, apoi se pune aliatul in ele si se dau la cuptor la foc mediu cam 15 minute. Se scot se pune umplutura se formeaza cu măsline si se dau din nou la cuptor cam 30-40 min.
Eu am copt serii de cate 12.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu