duminică, 19 ianuarie 2020

PURINA ONE® BIFENSIS - pentru pisicuță sănătoase și frumoase

Ca iubitor de pisici, vei dori ca animalul tau de companie sa duca o viata lunga, sanatoasa, fericita si activa. Unul din cele mai bune moduri de a obtine toate acestea este sa ii asiguri un echilibru perfect al tuturor nutrientilor esentiali din dieta si, in acelasi timp, hrana sa fie delicioasa si apetisanta.
PURINA ONE® BIFENSIS dezvoltat de medicii veterinari si nutritionisti, contine bacterii benefice functionale si acizi grasi Omega 6, esentiali pentru ca pielea sa mentina o bariera puternica impotriva atacurilor din mediul extern.
Cand incepi sa iti hranesti pisica cu Purina One Bifensis, observi o imbunatatire cu privire la sanatatea ei inca din prima zi. Iar la sfarsitul celor trei saptamani rezultatele te vor surprinde:
 # SAPTAMANA 1 = NIVEL CRESCUT DE ENERGIE Nivelul de energie al pisicii tale creste datorita nutritiei echilibrate, complete si de calitate de la PURINA ONE® BIFENSIS.
# SAPTAMANA 2 = DIGESTIE SANATOASA PURINA ONE® contine cicoare, un ingredient natural despre care s-a dovedit că ajuta la imbunatatirea sanatatii digestive. Mulțumita calitatii surselor de fibre si digestibilitatii crescute a hranei PURINA ONE® BIFENSIS, vei observa imbunatatirea digestiei pisicii tale.
# SAPTAMANA 3 = BLANA LUCIOASA PURINA ONE® contine nutrienti specifici – inclusiv acizi grasi Omega 3 & 6 si vitamine si minerale esentiale – care sustin sanatatea si aspectul lucios al blanii pisicii. Nivelul ridicat de antioxidanti contribuie si la stralucirea si sanatatea ochilor.
Retetele PURINA ONE® BIFENSIS sunt special formulate pentru a stimula productia naturala de anticorpi si a sustine un sistem imunitar sanatos pentru a-ti ajuta pisica sa ramana sanatoasa acum si in viitor.
Datorita celor de la Buzzstore si Purina Romania m avut ocazia sa incerc hrana umeda si uscata PURINA ONE® BIFENSIS. Pisicutele mele Tgrisor si Prințesa au fost foarte incantate, le-a placut mult mai mult decat hrana care o foloseam inainte. Ele au devenit mai energice, mai sanatoase si mai frumoase.
Voi continua să le hrănesc cu PURINA ONE® BIFENSIS.





#buzzPurinaONE si  #ONEprovocareade3saptamani

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu