joi, 25 iulie 2019

Briose cu dulceata

Pentru ca mi-au rămas albusurile de la ciorba de burta m-am gândit să fac niște briose cu ele.
Ingrediente:
2 2/3 cani faina
1 plic praf de copt
1/2 linguriță sare
1 cana zahar
1 ou si 6 albusuri
1 cana lapte dulce
1/4 cana ulei
1 pliculet zahar vanilat
Dulceata de coaja de pepene rosu cu lavanda
Preparare:
Intr-un castron amestecăm făina cu praful de copt. Separat amestecăm gălbenușul cu sarea, uleiul si laptele.
Intr-un bol batem bine albusul cu zaharul apoi peste el adăugăm ingredientele lichide si făina.
În tava de briose puneti hartiutele speciale si umpletile cam 3 sferturi, iar în mijlocul fiecăreia puneti cate 2 bucatele de pepene din dulceata. 
Preincalziti cuptorul la 180 de grade si coaceti cam 25-30 minute.
Apoi lasati-le inca 5 minute la răcit in tava.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu