luni, 20 decembrie 2021

SCANDAL LA PARIS

 S-a răspândit zvonul că Jean Paul Gaultier s-a întors cu un nou scandal. Un parfum feminin, departe de orice tipar.  Lasa-te ispitit de mirosul radiant si fermecator al parfumului "Scandal à Paris" si declanseaza cele mai nebunesti zvonuri.


Lansat in 2019. noul parfum intruchipeaza perfect feminitatea pariziana, evoca emotie, fericire si iubire.

Destinat femeii moderne, puternică și sexy, căreia îi place să atragă atenți , Scandal A Paris este un parfum absolut cu aroma Chypre Florala ce lasa in urma o adiere calda si seducatoare. Este un parfum vezel, festiv si distractiv. Compozitia parfumului contine arome calde de para, note seducatoare de iasomie si tonuri apetisante de miere. Poate fi folosit ziua și seara. 



Creatorul acestui parfum este Daphne Bugey.

Note de varf: para;

Note de mijloc: iasomie;

Note de baza: miere.

Se poate achiziționa de aici : 

Sephora

Douglas

Marionnaud



joi, 25 noiembrie 2021

Gata de shopping

 Weekendul trecut am fost la Plaza Romania și mi-am ridicat voucherul de la BUZZStore pentru cumpărături in magazinul ZARA.


Magazinul ZARA bine aranjat, are produse de calitate, pentru toate stilurile. Eu mi-am ales Jeans High Rise Sculpting care se găsesc în 6 culori. 

Jeans din țesătură supraelastică. Talie înaltă. Cinci buzunare. Închidere frontală cu fermoar și nasture metalic.



Mâine 26.11 în Mall-ul Plaza Romania foarte multe magazine au reduceri de Black Friday.  Magazinul ZARA are reducere de 40% la articolele selectate, mergi și alegeți articolele preferate. 

#InSigurantaLaPlaza #ZaraRomania #BuzzPlazaRomania

joi, 16 septembrie 2021

SI Giorgio Armani

 Chintesenta stilului Armani, intre senzualitate si emotie."Si este omagiul meu adus feminitatii moderne, un amestec irezistibil de gratie, forta si spirit independent".Si este parfumul feminitatii si al curajului, al curajului de a spune "Da" vietii. Femeia Armani se afirma cu entuziasm.Chic, voluptuos si intens, Si este un parfum reinventat, care se mentine pe piele si invaluie simturile.

Si de Giorgio Armani este un parfum Chypre Fructat de dama. Si a fost lansat in 2013. Creatorul acestui parfum este Christine Nagel. Nota de varf este coacaze; notele de mijloc sunt trandafir de mai si frezie; Notele de baza sunt vanilie, paciuli, ambroxan si note lemnoase.


#apadeparfum #si #armani 

luni, 12 iulie 2021

Naturli' produse pe baza de plante

 Produsele Naturli’, 100% pe bază de plante, fără ingrediente de origine animală, care oferă un gust deosebit, acum cu și mai multă admirație față de planetă.


Naturli’ este un brand Orkla din 1988, fiind unul dintre primele branduri Plant Based din lume cunoscut la nivel internațional ca un lider în produsele pe bază de plante. Având în vedere atenția sporită din ultimul timp a consumatorilor, referitor la mediul înconjurător, produsele Naturli’ au rolul de a îndeplini nevoile acestora, datorită gustului deosebit și diferit. Pentru Naturli’ gustul e o prioritate și poate de aceea este un brand atât de iubit în toată lumea.

In campania de testare am încercat băutura vegetală Naturli’ cu ovăz și 0 zahăr pe care am folosit-o la milkshake. Cu băutura vegetală Naturli' de soia și vanilie am făcut delicioase budinci cu chia.


Băutura vegetală Naturli’ cu ovăz și 0 zahăr este catifelata și se integrează ușor în preparate, milkshake, cacao cu lapte sau budinci. 


Băutura vegetală Naturli de soia și vanilie  e doar din ingrediente naturale și benefice organismului, precum boabe de soia, aromă naturală de vanilie, orez din agricultura ecologică, dar și adaos de calciu din alge. O băutura pe care și copii o adora. 



Băuturi sănătoase și gustoase! 

#BUZZNaturli #NaturliRomania


marți, 25 mai 2021

Ciorba de loboda

 Pentru ca Foile cu lapte s-au terminat am zis sa continui și sa profit de verdețurile din gradina părinților. Asa ca am ales sa fac o ciorba de loboda ca la mama asaca.

Ingrediente:

6 mănunchiuri de loboda

2 legături ceapa verde

Zarzavat pentru ciorba

2-3 oua

Sare

Oțet pentru acrit

Preparare :

Într-o oala de 5 litri am pus cam 4 litri de apa. Am spălat ceapa, am tocat-o și am pus-o în apa la foc mare. Între timp am spălat loboda și am tocat-o și pe ea. Când apa a început sa fiarba am adăugat loboda și zarzavatul, am acoperit oala cu capac și am fiert la foc mic cam Eu folosesc un Zarzavat călit, bun și la ciorbe și la felul doi. La sfârșit am dres ciorba cu ou bătut cu oțet.






Pofta bună! 

marți, 18 mai 2021

Gogoși cu flori de salcam

 Asa îmi vine uneori un dor de copilărie... Și cum la București a inflorit salcâmul am zis sa fac gogoși aca sum îmi făcea mama.

Ingrediente:

3 oua

400 g faina

100 g zagar

2 pliculețe zahar vanilat

1 praf de sare

1 plic praf de copt

300-350 ml lapte bătut sau iaurt de baut

Preparare:

Spălăm florile de salcâm și le punem la scurs. 

Între timp pregătim aluatul. Mai întâi batem ouăle cu zaharul și zaharul vanilat pana se spumează, adăugăm laptele bătut și praful de sare și omogenizam bine, apoi incorporam faina amestecată cu praful de copt.

Într-o tigaie încingem bine cam 500 ml ulei.

Florile le dam prin aluat și le prajim în ulei încins.

La final le puteți pudra cu zahar farin.






duminică, 2 mai 2021

Coreea la New Yorker

Zilele trecute am mers la New Yorker să-mi cumpăr ceva și mare a fost surpriza când am văzut tricouri cu  scris în limba coreeana. 

Sunt 4 culori, iar prețul este de 25 lei. 






Se pronunța Iacsuc și înseamnă promisiune.

Preferatele mele sunt cel alb se si cel negru. Vouă care va place?

#yaksok

#korea

#promise

Ultra Matte si Ultra Creamy de la Avon

În noua campanie de Avon-Buzzstore am avut ocazia sa testez rujurile din gama Ultra Matte: Ultra Matte si Ultra Creamy, Ultra Matte nuanta Blush și Ultra Creamy nuanta Lava Love. 

Rujul ultra mat are o formulă mătăsoasă care îți acoperă buzele cu o culoare intensă și de lungă durată, în timp ce uleiul de avocado are grijă de nivelul de hidratare corespunzător. Textura sa plăcută se răspândește mai ușor și mai precis pe buze datorită formei noi. În plus, aroma sa e irezistibilă!

• Rezultate: Buze senzuale, cu o culoare saturată intensă și hidratare optimă.

Rujul Ultra Matte Blush este un ruj mat. Mi-a plăcut nuanta Blush pentru ca este o nuanta naturala de primăvară.


Rujul Ultra Creamy Lava Love este un ruj cremos de care m-am îndrăgostit de la prima aplicare. Lava Love este o culoare ce te face sa strălucești.



După ce le-am testat mi-am mai luat vreo 3 rujuri Ultra Creamy.

BUZZAvonUltraMatte 

#MyUltraMatteLips 

#BUZZAvon

miercuri, 28 aprilie 2021

Tinuta de primavara

Am avut ocazia sa particip la o noua campanie Bucuresti Mall – ZARA. Pentru acesta campanie am primit un voucher de 75 lei.




Imi place sa fac cumparaturi de la Bucuresti Mall deoarece aici gasesti o gama variata de branduri cu produse de calitate.

Am fost la Zara zi am ales sa-mi cumpar o pereche de pantaloni jegging cu țesătură foarte elastică și talie foarte înaltă, care accentuează talia și se adaptează la forma corpului datorită elasticității pe care o prezintă, buzunare la spate, închidere frontală cu fermoar și nasture metalic si o pereche de leggings confectionati din tesatura cu amestec de poliamida care pot fi purtati ca tinuta sport sau casual.




Sunt foarte multumita de produsele alese. 

#ilovebucurestimall 

#zararomania 

#buzzbucurestimall

duminică, 25 aprilie 2021

Păstrăv la cuptor

 Am luat ieri de la Lidl o caserola cu 2 păstrăvi pentru ca să-i fac azi.

Am tot stat și m-am gândit cum să-i pregătesc și am ajuns la concluzia ca cel mai ușor și sanatos este la cuptor.

Am despicat pestele și am scos șira. Pe partea cu carnea am presarat sare, piper, boia dulce, 1 cățel de usturoi pisat și l-am uns cu puțin ulei. 

Am tapetat o tava cu hârtie de copt și am așezat pestele cu carnea pe ea. Pe spate l-am presarat cu sare, piper, boia dulce și l-am uns cu puțin ulei.

Am dat tava la cuptor pentru 20 minute la 230 de grade folosind funcția grill.

L-am servit cu baghete calde cu ierburi și usturoi.




luni, 29 martie 2021

HERSTORY Love Inspires

Herstory Love Inspires pentru femeia care inspira prin dragostea de sine. 


Herstory Love Inspires este un parfum care te îndeamnă sa te iubești pe tine însuți și sa te pui pe primul loc. 

De multe ori suntem mai întâi mama, soție și apoi femeie, Herstory Love Inspires este o aromă feminină și unică cu note de iasomie, iris și praline, care îți insuflă senzualitate, putere și încredere în fiecare zi, este o aroma ce evidențiază femeia din tine. 


Categoria lemnos-chypre-florală

Note de vârf: mandarină, caisă, iasomie

Note de mijloc : portocală, gardenie, rădăcină de iris

Note de bază: vetiver, note lemnoase, praline

Învață să te iubești și să îți oferi libertatea de care ai nevoie.

#BUZZHERSTORYloveinspires #BUZZAvon

Culorile primavarii

Iubesc primăvara pentru că natura se trezește la viata. 

Îmi place să ascult ciripitul păsărelelor, dar cel mai mult îmi place natura colorată.

În fiecare zi, în drum spre servici, am ocazia de a merge prin parc și să mă bucur de culorile primăverii. 

Atât soarele cât și florile și verdele ierbii îmi dau energie pentru întreaga zi. 











#colorsofspring #colorsofnature #springflowers #naturephotography #springishere #springislife