duminică, 25 octombrie 2020

Pandispan cu fucte

 Ne era pofta de ceva dulce si pentru ca aveam prea multe oua si prea puține ingrediente m-am gândit să fac un pandispan cu fructe.

Ingrediente:

5 oua

250 g zahăr

200 ml lapte

10 linguri ulei

350 g făina

1 plic praf de copt

1 esenta vanilie

1 praf de sare

Preparare:

Ouăle se separa. Albusurile le batem spuna cu sarea, continuam sa batem si adăugăm treptat zahărul până obținem o bezea tare si lucioasa. Într-un bol amestecăm galbenusurile cu uleiul si laptele si apoi le incorporam în albusuri . Făina o amestecăm cu praful de copt si o incorporam usor în aluat, amestecând de sus in jos. Într-o tava căpătată cu hartie turban aluatul, peste care așezăm fructe.

Dăm tava la cuptorul preincalzit la 180° timp de 30-35 min.

Pofta buna!



   


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu