joi, 9 iulie 2020

Lenor - Perechea perfecta

Iata ca am fost selectata la o nouă campanie de testare de produse de la Buzzstore. De data acesta a fost detergentul capsule Allin1 PODS Lenor si balsamul  Lenor. Am avut plăcerea de a testa aromele Spring Awakening si Gold Orchid.

Parfumul multisenzorial sofisticat  Spring Awakening invaluie in mirosul florilor de primavara si notelor de patchouli natural si cedru alb ce va vor revigora si transmite o prospetime deplina.
Balsamul Lenor Spring Awakening este conceput sa protejeze tesaturile inca din prima zi, tehnologia Anti-Age3 prevenind semnele imbatranirii tesaturilor – pierderea culorii, a formei si scamosarea. Hainele tale emana un val de prospetime pe tot parcursul zilei, chiar pana la 12 ore de purtare!
Detergentul capsule Lenor Allin1 PODS Spring Awakening a fost creat pentru a lucra in armonie perfecta cu balsamul Lenor! Capsulele de detergent Lenor curata in profunzime si ofera prospetime de lunga durata.

Daca ceea ce cauti sunt curaţarea si prospetimea, in acelaşi timp cu o protectie a culorii, vei fi sedus de detergentul capsule Allin1 PODS Gold Orchid si ca o pereche perfecta balsamul pentru rufe Lenor Gold Orchid asigura prospetime de durata de pana la 3 saptamani.
Acest parfum elegant este infuzat cu o nota seducatoare de vanilie prețioasa, care alina emotiile si calmeaza spiritul. O combinatie cu note de mimoza, trandafir si piersica, Lenor Gold Orchid iti ofera o experienta incredibila si seducatoare.


#buzzlenor
#perecheaperfecta
#LenorDetergent

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu