duminică, 26 aprilie 2020

Jeon-clatita coreeana

Azi am sa va prezint o mâncare ieftina si rapid de făcut.
Jeon este o mâncare coreeana asemenea unei clatite cu legume, pajeon- clatita cu ceapă verde, hobakjeon - clatita cu dovlecel, hemuljeon - clatita cu fructe de mare.
Mie imi place foarte mult combinația de ceapă verde cu dovlecel si ardei.
Ingrediente:
1 ou
4 linguri cu vârf de făina
Apa
Sare
1 fir de ceapă verde
6 feliute de dovlecel
1/2 ardei
Se bate oul, apoi se adauga făina si apa cat sa faceti un aluat de clatite. In acest aluat adăugăm ceapă tocata bucăți cam de 1 cm, iar dovlecelul si ardeiul toate bete de chibrit.
Învingem tigaia în care punem puțin ulei si turnam compozitia si se coace pe ambele părți.
Se serveste cu sos de soia.
Pofta buna!






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu