luni, 27 aprilie 2020

GLISS COLOR cu acid hialuronic

 Am fost selectata pentru o noua campanie de testare de produse. De data aceasta vopseaua de par Gliss color cu acid hialuronic, prima vopsea de par creata de Gliss in 20 de nuante minunate care protejeaza si ingrijeste firul de par.
In acesta  campanie am avut ocazia de a testa vopseaua alaturi de doua prietene. Fiecare ne-am ales cate o culoare. Eu mi-am ales Mahon inchis.

Trateaza-ti parul cu acid hialuronic si scapa de aspectul de par deteriorat!

Inovatia de la Gliss aduce o noua dimensiune in colorarea parului. Datorita formulei cu Sistemul de Ingrijire si Colorare, parul tau va fi protejat inca din timpul vopsirii.
Gliss Color este prima solutie de colorare a parului cu un complex de acid hialuronic, cunoscut pentru proprietatile sale hidratante, care nu numai ca protejeaza parul de deteriorare, ci ii ofera ingrijire chiar in timpul si dupa colorare.
Acidul hialuronic este un compus produs natural de corp si joaca un rol esential in sanatatea tesuturilor, ajutand la umplerea spatiului dintre tesut si piele. Functioneaza ca un magnet pentru umiditate, ajutandu-ti pielea sa retina cat mai multa apa astfel incat sa se simta si sa arate hidratata, neteda si sanatoasa.
Uita de parul degradat si bucura-te de un par stralucitor, cu aspect sanatos! Descopera noua vopsea de par de la Gliss Color, disponibila in 20 de nuante si obtine o culoare vibranta cu aspect sanatos in fiecare zi. Paleta de culori este disponibila aici:
Culoare dureaza pana la 6 saptamani, iar parul chiar arata mai sanatos.
#buzzglisscolor #createyourstyle

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu