duminică, 29 septembrie 2019

Avon - True Color Power Stay

In noua campanie de testare de produse Avon am primit fondul de ten True Color Power Stay si rujul True Color Power Stay.

Ei bine le-am pus la încercare iar fondul de ten a primit 10 puncte si rujul 9.
Fondul de ten se întinde usor, acoperă foarte bine si ramane mat toată ziua.
Rujul pentru mine era prea mult pe buze în strat normal, de aceea i-am dat 9, asa ca l-am dat în strat mai subtire Si a fost ok, se întinde usor si chiar se păstrează pe buze cel puțin 10 ore.

# Rujul cu efect de lunga durata True Colour Power Stay disponibil in 10 nuante vibrante care rezista de la rasarit la apus. Rujul ramane intact timp de 16 ore, ofera o senzatie de catifelare si este rezistent la transfer, fara pete si fara sa se estompeze.
#Fondul de ten True Colour Power Stay disponibil in 15 nuante potrivite oricarui ton al pielii ofera un aspect imecabil pana la 24 de ore. Este rezistent la transfer, caldura umiditate sau activitati sportive. Lasa pielea sa respire, conferind un aspect mat non-stop.
Daca iti doresti un machiaj care sa reziste de la rasarit pana la apus, dar si in tendinte, alege AVON True Colour Power Stay ca tu sa te simti frumoasa pe tot parcursul zilei!
#buzzavon
#buzzpowerstaymakeup


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu