duminică, 28 aprilie 2019

Cheesecake cu portocale

Un desert usor de pregătit si deosebit este cheesecake-ul. Este fin si racoritor.
Ingrediente:
250 g biscuiti digestiv
80 g unt
750 g mascarpone
150 g unt
3 ouă
1 1/2 lingura faina
Portocale
1 plic tort gelee transparent
Preparare:
Biscuitii se visează si se amestecă cu untul topit. Într-o formă de tort se pune hartie de copt apoi din biscuiti facem un blat si se coace 10 min la 180°.
Mascarpone se mizează cu zahărul 2 min la viteza medie. Apoi se adauga ouăle treptat, faina si coaja de la 2 portocale si mai mixam până se încorporează si acestea.
Se toarnă brânză peste blatul de biscuiti si se coace la cuptor timp de o oră la 160°.
După ce s-a copt se formeaza cu felii de portocală și glazura facuta din 250 ml suc proaspăt de portocale si un plic de tort gelee.
Se da la rece macar 2-3 ore, de preferat o noapte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu