joi, 24 ianuarie 2019

Gliss Purify & Protect, un par mai sănătos, mai frumos

Poluarea este o realitate a zilelor noastre in multe orașe mari. Mai mult, poluarea din anumite zone urbane depaseste de doua ori nivelul considerat a fi sigur. Iar Eu trăiasc in Bucuresti care este nu oras foarte poluat.
Am primit spre testare de la Buzzstore si Schwarzkopf noua gama inovatoare si reparatoare, Gliss Purify & Protect. Aceasta este realizata cu o formula ultra-usoara pe baza de extract de seminte de Moringa si serum cu keratina care ajuta la crearea unui strat de protectie impotriva prafului din aerul poluat.
# semintele de Moringa asigura proprietatile antioxidante necesare care protejeaza parul impotriva prafului din aerul poluat
# serumul cu keratina repara parul deteriorat si intareste fibra capilara, prevenind deteriorarea.
# fara siliconi si coloranti artificialiin formula sa, samponul și balsamul Gliss Purify & Protect asigura protectia necesara parului impotriva unor poluanti prezenti in atmosfera.

În tot acest timp de testare am observat ca firul părului meu este mai puternic, mai strălucitor și daca inainte imi cădea foarte mult, acum imi mai cad doar câteva fire.
Pe mine m-a convins.
Incercati-l si voi.
#buzzgliss






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu