marți, 11 septembrie 2018

TEFAL - MAȘINĂ DE TOCAT CARNE HV8 PLUS 11 ÎN 1 NE685838

Cred ca v-am mai spus despre buzzstore, ei bine in luna august m-am inscris din nou la o campanie si am fost selectata sa testez MAȘINĂ DE TOCAT CARNE HV8 PLUS 11 ÎN 1 NE685838 de la Tefal.
 Si voi va puteti incrie aici ca sa testati diferite produse.

 Cu MAȘINA DE TOCAT CARNE HV8 PLUS 11 ÎN 1 NE685838 poti face chiftelute, paste bolognese, burgeri, salate, garnituri, gem, suc de rosii si carnati.
HV8 Plus este o masina de tocat puternica datorita motorului de 2000 W, dar sa nu va asteptati sa fie ca una industriala.
Pachetul include 5 conuri pentru razuire fina si grosiera, feliat, razatoare parmesan si maruntire gheata, precum si accesorii pentru coulis (sos de rosii), kebbe si carnati.
Usor de transportat si depozitat: masina de tocat carne TEFAL este usor de manevrat datorita manerului si a spatiului de depozitare a cablului si a accesoriilor.
Cutitul este cu autoascutire si are si functie de rotire in sens invers.

Pana acum eu am folosit accesoriu pentru coulis de am facut pasta de piersici pentru gem, am ras branza, am feliat castraveti, am ras dovlecei pentru chiftele si bineinteles am tocat carne pentru ardei umpluti si chiftele. Dupa aceste experiente ma declar multumita, abia astept sa fac carnati la iarna si m-a convins sa ii cumpar si mamei mele una, mai ales ca ea sta la tara.
Un ajutor de nadejde in bucatarie.
#buzztefalcooking






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu