miercuri, 19 aprilie 2017

Inspirat de natura, creat de Schwarzkopf

Schwarzkopf vine cu o noua gama de sampoane create din esente 100% de origine naturala, neconținând niciun fel de siliconi sau coloranți artificiali, speciale pentru fiecare tip de par si blânde cu pielea capului. #buzzschauma si #naturemoments
Samponul si balsamul SCHAUMA NATURE MOMENTS Honey Elixir & Barbary Fig Oil(miere si ulei de cactus) recomandate parului uscat si fragil, fortifică firul de păr și îl hrănește prevenind degradarea sa.
Samponul si balsamul SCHAUMA NATURE MOMENTS Raspberry & Sunflower Oil(zmeura si ulei de floarea soarelui) protejează culoarea părului vopsit sau decolorat, îl hrăneşte si îi reda strălucirea.


Samponul si balsamulSCHAUMA NATURE MOMENTS Mediterranean Olive Oil & Aloe Vera(ulei de masline si aloe vera) sunt potrivite pentru parul deteriorat cu varfuri despicate redând-i moliciunea și aspectul sănătos. 


Samponul SCHAUMA NATURE MOMENTS Provence Herbs & Lavender(lavanda si ierburi de Provence) este destinat parului lipsit de volumsi subtire. 
Datorita lui Buzzstore am testat samponul SCHAUMA NATURE MOMENTS Provence Herbs & Lavender si am fost foarte incantata, parul meu miroase minunat si chiar si in a treia zi de la spalare este plin de volum. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu