joi, 24 septembrie 2020

Mascara Unlimited

 In noua campanie Buzzstore de testare de produse am avut ocazia să testez noul mascara Unlimited de la Avon pentru arcuirea si ridicarea genelor. 

Am fost placut surprinsă de acest produs. Aplicatorul inovator Fix-Lift cu forma curbata se muleaza perfect pe forma genelor oferindu-le densitate si maxima extensie. Mascara AVON Unlimited acopera perfect toate genele, de la cele mai lungi, pana la cele foarte scurte, conferind un volum de 3 ori mai mare, o lungime uimitoare si gene de 4 ori mai ridicate care raman fixate timp de 24 de ore.


#BUZZMascaraUnlimited 

#BUZZAvon


luni, 7 septembrie 2020

Reflexia lunii

 In vara aceasta am fost în Delta Dunarii si dupa cum am fost programați plimbarea cu barca a fost de la ora 5. Nu am sa va povestesc aceasta călătorie, am sa va spun doar ca e minunat si trebuie sa ajungeți macar o data in Delta.

Am prins asfintitul în barcă, soarele era la vest iar luna la sud-est. Era o imagine de basm, am făcut poze atât soarelui cât și lunii si mare ne-a fost mirarea sa vedem ca în fiecare poza a asfintitului soarelui apare si reflexia lunii.

Luna 


Luna oglindindu-se în apa

Soarele spre asfintit

Soarele la asfintit si reflexia lunii în poze


Nu am inteles fenomenul, daca voi stiti ce se intampla lasati un comentariu. 




 #sun #moon #sunshine #delta #danube #moonlight