marți, 26 mai 2020

CATO imbracaminte de calitate


Iniţial, conceptul CATO a fost unul de multibrand. Dar, încetul cu încetul s-a axat pe articolele proprii, personalizate: pantaloni, cămăşi, costume, curele de piele, în ultimii ani ajungând să fie singurii de pe piaţa din România care comercializează jachete cu umplutură 100% puf natural de raţă, pentru femei şi bărbaţi.  Aceste realizări sunt posibile în baza unor bune colaborări contractuale cu fabrici şi ateliere care confecţioneaza articole de îmbrăcaminte CATO, atât în ţară, cât şi în afară.
Din portofoliu lor eu ador bluzele din matase naturala si imi cumpar mereu.
Acum poti profita de oferta lor de discount 40% incluziv la articolele reduse. AICI poti face comanda.




#CATO #bluzamatasenaturala

vineri, 22 mai 2020

Mini cheesecake cu capsuni

Pentru ca este perioada capsunelor si copilul vrea cheesecake m-am apucat de treaba.


Ingrediente:
500 g ricotta
200 g zahăr
2 linguri amidon
2 oua
2 linguri smantana
1 esenta vanilie
1 praf de sare
1 pachete biscuiți digestiv Tastino de la Lidl

Pentru sos
200 g capsuni proaspete sau congelate
2 linguri zahăr
1 lingura amidon
100 ml apa

Într-o tava de briose punem hartiute de briose si in fiecare cate un biscuite.
Se bate ricotta cu zahărul până devine cremoasa, se adauga treptat ouăle, apoi amidonul, smantana, esenta de vanilie si sarea si se mai mizează cam 2 minute.
Se pune crema peste biscuiți si de da la cuptorul preincalzit 20 minute la 180 de grade.
Cand sunt gata se lasă la răcit în tava si se pregătește sosul.
Capsunelevle tăiem în jumătate si se pun cu zahărul pe foc. Separat se amesteca amidonul cu apa si se toarnă peste fructe. Se lasă să fiarbă până se îngroașă sosul si devine translucid.
Cand cheescake-urile si sosul s-au răcit se desfac hartiutele iar deasupra fiecărei prăjituri se pune sos.




sâmbătă, 16 mai 2020

Pancake cu banane

Pentru că am cumparat prea multe banane și s-au copt bine m-am gândit să fac cu ele niște prăjituri. Cea mai rapidă rețetă e cea de clătite americane.

Ingrediente:
2 banane
1 1/2 cupă făină
2 ouă
1/2 cupă sau mai puțin zahăr
1/2 cupă lapte
50 ml ulei
1 linguriță esență vanilie
1 linguriță praf de copt

Preparare:
Punem în blender bananele, zahărul, uleiul, esența de vanilie, laptele, ouăle și mixăm bine. Într-un bol punem făina amestecată cu praful de copt apoi turnăn ingredientele lichide.
În tigaia încinsă și unsă cu puțin ulei coacem clatitele la foc mic pe ambele părți.

Le putem servi simple, cu lapte sau decorate cu capsuni.



Pancake cu cereale Cheerios Ovăz, mar si scortisoara

În noua campanie de testare de la Buzzstore am primit cerealele Cheerios cu ovăz. În brosura Buzzstore era o reteta de mini clatite si m-am gândit s-o adaptez la gusturile familiei mele. Clatitele au iesit super gustoase.


Ingrediente:
3/4 cana cereale Cheerios Ovăz
160 g făina
2 lingurite praf de copt
1 lingurite sare
300 ml lapte batut
2 oua
2 linguri zahăr
1/2 linguriță scorțișoara
1 mar golden
50 ml ulei

Pentru ornat:
Miere
Cereale
Felii de mar crude sau uscate

Într-un bol am pus cerealele măcinate, făina, sarea, praful de copt, scorțișoara si mărul ras. Separat am amestecat ouăle cu laptele, uleiul si zaharul. Se toarnă ingredientele lichode peste cele uscate si se amesteca.
In tigaia încinsă punem aluat cu lingura si le coacem la foc mic pe ambele părți.
Se servesc simple sau ornate.

#buzzcheerios #noilecheeriosovaz, #nestlecerealeintegrale, #choosewholegrains

duminică, 3 mai 2020

NOVAGE - Ultimate Lift 40+

O inovație științifică în domeniul fermității & liftingului

Pierderea fermitatii imbatraneste aspectul fetei? Studiul stiintific AgeReflect asupra imbatranirii pielii, desfasurat de Oriflame cu un grup format din 1000 de femei, a demonstrat faptul ca scaderea fermitatii si pierderea definirii  la nivelul conturului fetei adauga ani la varsta perceputa.
Dar acum, poti da timpul inapoi. Iti prezentam NovAge Ultimate Lift , gama avansata anti-imbatranire. Ultimete Lift reda fermitatea si supletea in timp, pentru un efect veritabil de lifting, cu trasaturi mai bine definite, riduri vizibil netezite si o elasticitate specifica tineretii. 
Gama NovAge Ultimate Lift are la bază tehnologia noastră revoluționară patentată, AspartoLift, un derivat de aminoacizi. O cauză importantă a pierderii fermității este rigidizarea fibroblastelor dermice, fapt care diminuează capacitatea acestora de a sintetiza elastina. În cadrul studiilor noastre științifice, s-a demonstrate faptul că AspartoLift le redă flexibilitatea, îmbunătățindu-le funcționarea la nivelul celulelor cu 20 de ani mai tinere. Obține o piele mai fermă în 4 săptămâni!
◊ În vitro
* Testare clinică folosind serul, crema de zi și crema de noapte
Crema de zi cu efect de lifting si FPS15, crema de noapte cu efect de lifting & definire a conturului facial.
Set NovAge Ultimate Lift: 1. curata si tonifica cu gelul de curatare, 2.ingrijirea zonei ochilor , 3.stimulare si amplificare oferita de serul concentrat, 4. hidratare si lifting cu crema de zi si de noapte.
#oriflame #NovAge

AVON Artistique

Cele trei noi parfumuri din colecția Artistique Parfumiers de Avon au fost create pentru a ridica parfumurile mărcii la nivelul artei. Judecă pentru tine. Aceste trei parfumuri Avon sunt construite în jurul temelor parfumate prin care noile mărci de parfumuri își încep colecțiile: irisuri, chihlimbar și flori. Parfumeri celebri Symrise cu recunoaștere internațională, care sunt renumiți pentru creațiile lor pe un parfum specific tema, au fost implicați în crearea  Artistique Avon parfumurilor .
Emilie Coppermann , înainte de a crea Iris Fetiche , era cunoscută pentru aromele ei de iris pentru Van Cleef & Arpels, The Different Company și Wide Society. Alexandra Carlin a creat Patchouli Indulgence în urma parfumurilor pentru Amouage, Mauboussin, Luisa Spagnoli, Givenchy L'Atelier și Ferrari. Înainte de a crea Magnolia en Fleurs , Maurice Roucel a creat o mulțime de parfumuri florale folosind note de magnolie pentru Gucci, Guerlain, Missoni și UERMI, și a fost în general primul care a folosit un parfum de magnolie în Tocade Rochas.
Sticlele Artistique sunt unificate. Fiecare cutie și etichetă a acestor parfumuri protejate de Avon are semnătura personală a parfumului său - „Artizanat de M. Roucel-E. Coppermann-A.Carlin ”- ca marcă de calitate.
Un parfum pentru o femeie îndrăzneață, încrezătoare și curajoasă, Patchouli Indulgence este un amestec fascinant de paciuli, condimente exotice, nuanțe florale delicate și o bază bogată de chihlimbar. Parfumul floral-oriental semnat de Alexandra Carlin cu vârtejul său de nuanțe captivante de lemn este ideal pentru cei cărora nu le este frică să meargă împotriva valului; conjurează amintiri ale țărilor exotice. Parfumul s-a născut din amintirea unei seri calde petrecute de Alexandra pe piața de noapte a vietnamezului Hoi An, pe malul Mării Chinei de Sud, printre mirosurile calde de mirodenii, flori și pădure.„Crearea unui parfum este ca și cum ai spune o poveste. Găsirea acordului perfect care va atinge inima altora. Fac ca fiecare dintre materiile prime să joace un rol specific, pentru a nu dispărea în miros. Cred că aceasta este semnătura mea. ” - Alexandra Carlin 
Note de vârf: ardei iute, ardei roz și Bergamot;
Note de mijloc: Rose, Violet și Lily-of-the-Valley;
Note de bază: chihlimbar, patchouli și mușchi.
#BUZZArtistique

AVON - Livreaza in siguranta

De multi ani sunt reprezentant Avon, iar acum din cauza pandemiei nu m-am mai putut intalni cu prietenii mei ca sa pot sa le arat brosura, mai ales ca urmau Floriile si Pastele. Le-am trimis brosura interactiva si ei si-au adaugat direct produsele in cos. Pana aici e simplu. Dar ce fac cu livrarea? Imi vor veni mie toate produsele si apoi chem curierul sa le trimit? Nu! Avon a  lansat serviciul de livrare directa catre prietenii tai astfel incat tu poti livra in siguranta din contul tau direct la usa prietenilor.Mai jos aveti detaliile.

Eu am folosit livrarea directa si am fost foarte multumita. Incearca si tu, livreaza in siguranta.

#avon #livreazainsiguranta #buzzavon

Friptura la cuptor

Am descoperit de la o colega o friptura la cuptor simplu de făcut si delicioasă.
Puteti folosi orice carne, porc, miel, cocos, pui.
Azi eu am facut-o din pulpe de cocos de tara.

Ingrediente:
1 kg carne
100 ml suc de rosii
100 ml ulei
150 ml apa
1 capatana usturoi pisat
Sare si piper dupa gust

Amestecăm bine sucul de rosii cu uleiul, apa, usturoiul, sarea si piperul. Acest sos punem jumătate din el în tava, apoi carnea o dam prin sos ( eu am crestat puțin pulpele) si o așezăm în tava. Deasupra turban si restul de sos. Acoperim tava cu capac sau folie de aluminiu si o dam la cuptor la 200° cam 1 ora, o descoperim si o mai lăsăm 10 minute la 180°.
Dacă faceti cu pui micsorati timpul la 40 minute.