joi, 13 februarie 2020

Serul Anew Skin Reset

Serul Anew Skin Reset bazat pe tehnologia inovatoare ProtinolTM, restabileste colagenul pierdut in 7 ani in doar 7 zile!
Avon a lansat un nou produs revolutionar din gama Anew, serul Anew Skin Reset, bazat pe tehnologia ProtinolTM care acționeaza ca nicio alta metoda de ingrijire a pielii.
Intr-un design inovator, setul de 7 fiole pentru hidratare antirid Anew Skin Reset ajuta la reactivarea productiei a 2 tipuri de colagen, pentru efecte instante si imbunatatiri in timp asupra hidratarii si fermitatii pielii, oferind un look mai tanar.
Fiolele Anew Skin Reset se folosesc zilnic, seara. Deschide fiola si aplica tratamentul pe pielea curata, masand produsul pe fata si gat; continua cu o crema hidratanta;
Pentru cele mai bune rezultate, produsul se foloseste cel puțin 7 zile pe luna. Dupa aplicarea unei fiole, pielea este revitalizata si mai catifelata, iar dupa 3 fiole, tenul are deja un aspect reintinerit si mai sanatos. La finalul celor 7 utilizari, pielea arata si se simte mai ferma, intens hidratata, iar liniile fine sunt netezite.
Ei bine am testat acest ser si chiar am văzut că după cele 7 zile de folosire, tenul meu arata ma bine, pielea mai neteda si cateva linii fine chiar au disparut. 
Eu o sa continui să-l folosesc o data pe luna.
#BUZZAnewSkinReset #buzzAVON