duminică, 20 mai 2018

Noaptea muzeelor 2018

De 14 ani se organizează Noaptea Muzeelor în Bucuresti. Nu am reusit sa ajung niciodata. Ieri ne-am hotarat sa mergem si noi( 2 adulți și 2 copii) sa vizitam câteva muzee, asa ca am ales sa le vizitam pe cele din apropierea Pieții Victoriei.
Ajunși în Piața Victoriei am vrut să mergem prima data la Muzeul Național de Istorie Naturală Grigore Antipa, dar am renuntat deoarece era foarte aglomerat.
(Sursa foto: antena3)

Am ales sa mergem la Muzeul Național de Geologie.  Cei mici au fost încântați de dinozauri. Deși am stat o ora am facut o vizită în mare pentru ca era aglomerat, asa ca ne vom intoarce pentru o vizită mai amănunțită.





După am mers la Muzeul Național al Țăranului Român. Am fost total dezamăgiți, în curtea interioara cântau un adult si un copil care făceau parte din Taraful  lui Șandorică din Soporu de Câmpie, în Sala Foaier era expoziția de fotografie Asa Vazut-a Zaharia, iar într-o alta sala se viziona un film, nimic mai mult. 

Cand am plecat de la MTR la Antipa era la fel de aglomerat asa ca am plecat la Universitate cu gândul sa vizitam Palatul Șuțu. Si aici era aglomerat, copii înfometați asa ca am plecat acasa.

Frumoasa initiativa aceasta Noapte a Muzeelor, dar pentru câțiva lei cat costa biletul de intrare nu cred ca se merita sa stai ore la rând si sa te înghesui să vizitezi un muzeu.